Класически масажи

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ

Класическият масаж е изключително полезен за подобряване на кръвообръщението, движението на лимфата и дейността на нервната система. С помощта на различни масажни похвати се възстановява еластичността на голяма група мускулни групи, по-бързо се снема мускулното напрежение и се облекчава болката в тила, раменете, главата и в мускулите на цялото тяло. Класическият масаж има благоприятен ефект за премахване на натрупаната умора, както и при хронична болка в гърба и кръста. Този масаж е отлично профилактично средство при обща скованост на тялото, мускулни болки и дискомфорт и се препоръчва за поддържане и укрепване на общото състояние на организма.


АРОМА РЕЛАКС МАСАЖ

Лек, отпускащ масаж, при който се използват затоплени висококачествени етерични масла, които се смесват с базови масажни масла , които имат релаксиращ и антистрес ефект и подобряват самочувствието и тонуса. Маслата се усвояват през кожата в кръвоносната система и оттам въздействат на определен органи или функции на тялото. Релаксиращия аромамасаж например, може да е с аромат на лавандула или бергамот, докато масаж за болки в мускулите да включва мента и евкалипт. Арома масажът е приятен метод за ментално прочистване, релаксация, и облекчаване на стреса и главоболието и помага за укрепването на имунната система на цялото тяло.


СПОРТЕН МАСАЖ

Спортният масаж е вид силов масаж, чиято цел е да ускори възстановяването на мускулите и настъпването и поддържането на тренинг както в цялото тяло, така и в определените мускулни групи. Премахвайки умората от мускулите, вие не само ги подсилвате, но и усъвършенствате тяхната тренираност и издръжливост при натоварване. Спортният масаж е много полезен за подготовката на определени мускулни групи за тренировични натоварвания или за отпускане и въастановяване на мускулите след тренировка. Целта при подготовката на организма преди спортуване е да се загреят и подготвят определени мускулни групи в зависимост от индивидуалните нужди, за да се постигне максимална готовност за предпазване от травми и наранявания, а след тренировка максимално бързо да се нормализират жизнените функции, да се отпуснат мускулите с цел да се преодолее недостига на кислород и пълноценно да се възвърне силата.

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ  

При закупуване на Пакет от 5 масажа – отстъпка от 5%  
При закупуване на Пакет от 10 масажа – отстъпка от 10%