Fitnessline представлява спортен център с обща площ от 1500 м2, включващ в себе си – фитнес зала, две зали за аеробни тренировки, термална зона /включваща: финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня и релакс зона/, солна стая, крио сауна, флотационна капсула, солариум, студиа за масажи, както и протеинов бар с възможност за 22 седящи места.

В центъра е изградена първата по рода си в България – интелигентна система за управление и контрол на достъпа. Как работи самата система – след като изберете и заплатите подходящият за Вас ценови пакет, Вие получавате силиконова гривна с чип, в нея вече са акумулирани определен брой кредити, с които Вие може да разплащате всички видове услуги, които предлага спортния център: фитнес тренировки, аеробни тренировки, солариум, термална зона. Използването на съблекални, бани и шкафове за дрехи ще става също посредством силиконовата гривна, системата ще разпределя автоматично номерата на шкафовете с цел създаване на необходимият комфорт по време на престоят Ви. 
Създавайки си профил в нашият сайт ще имате възможност на определени места в залите на дисплей да преглеждате тренировъчните си програми, както и всичко друго което сте споделили в профила си /мерки, хранене, диети и т.н.
Протеиновия бар разполага със всички необходими хранителни добавки на утвърдени световни марки и производители, които ще са Ви нужни преди и след тренировка.