Спортен център “FitnessLine” има удоволствието да ви представи новите си попълнения, насочени към възстановяване, релакс и почивка!


Уелнес зона, простираща се на 200 кв.м., където ще откриете: Термална зона включваща финландска сауна, парна баня, инфра-червена сауна, контрастен душ, ледогенератор и зона за релакс; Солна стая за халотерапия, която ще подобри вашето здраве и това на деца ви; Крио сауна, Флотационна капсула и Солариум Mega Sun 

 Погрижете се за вас и вашите близки, като се отдадете на уют, комфорт и спокойствие сред неповторима обстановка!

 Очакваме ви!

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ТЕРМО ЗОНА И ЗОНА ЗА РЕЛАКС  

Ползването на сауните и зоната за релакс става само чрез предварително заплащане на време за престой минимум 1 час на рецепция и използване на системата за контролиран достъп. Моля, следете времето си за престой и ни уведомете ако желаете да продължите престоя си в сауните и зоната за релакс. В противен случай ще бъдем принудени да ви начислим допълнителна такса. 
Указания, препоръки и забрани за ползване на сауните са поставени на всяка сауна.
-Задължително е ползването на чехли и хавлия при влизане в термо зоната и зоната за релакс.
-Задължително е постилане на хавлия върху пейките в сауните. 
-Задължително е да си вземете свеж душ с топла вода и сапун и да се подсушите преди да ползвате сауните , а преди масаж е желателно. 
-Резервации за масажи се правят на главна рецепция. Допълнително резервации могат да се правят и по телефона. Предварителната резервация Ви гарантира, че ще получите желания масаж в най-удобното за Вас време. Моля, не пропускайте Вашата резервация. Ако сте принудени да отмените Вашата резервация, моля да ни уведомите поне 4 часа преди това. 
-Забранено е ползването на сауните, ако сте бременни, имате алергии или ако страдате от сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, разширени вени или ако имате някакви други здравословни проблеми. Моля, ако сте клиент за масаж информирайте ни за гореизброените заболявания и за други здравословни проблеми предварително. Масажи за бременни се правят от четвъртия месец на бременността.
-Моля, информирайте ни, когато правите резервацията си. 
-Забранено е преди, в или непосредствено след посещение в термо зоната и зоната за релакс, консумацията на храна, алкохол или наркотични средства 
-Пушенето в термо зона и зона релакс е забранено. 
-Минималната възраст за ползване на сауните е 16 години. Деца под 16 години задължително трябва да бъдат съпровождани от родител или възрастен. 
-Всеки посетител носи отговорност за личните си вещи и ценности.